A CENTENÁRIUMI ÉV ÉS AZ ÜNNEPI HÉT ZÁRÓ RENDEZVÉNYE

A 100 éves a Szív Alapköve centenáriumi év és az ünnepi hét eseményeinek záró rendezvénye kerül megrendezésre 2023. december 30-án. Az egésznapos programot Budapesten a Tárogató színpadon (volt IBS) tartjuk meg. TOVÁBBI RÉSZLETEK A CENTENÁRIMI ÉV HONLAPJÁN.

A Magyar Antropozófiai Társaság centenáriumi ünnepségére csak érvényes belépőjeggyel lehet eljönni. A jegyeket a https://antropozofia.hu lehet megvásárolni, az első 5 sorban 3.000.- Ft-os, és a 6. sortól kezdődően pedig 2.500.- Ft-os egységáron. A jegyek helyre szólnak, és a rendelések beérkezésének sorrendjében adjuk ki. Amennyiben többen szeretnének egymás mellett ülni, úgy kérjük, hogy egy rendelést adjanak le, mert csak így tudunk olyan jegyeket kiadni, melyek egymás mellé szólnak.

A jegyárusítást 2023. november 13-án, hétfőn kezdjük meg.

A megvásárolt – helyre szóló – jegyeket a rendeléskor megadott címre e-mailben megküldjük. Ezt a jegyet kérjük otthon kinyomtatni és magatokkal hozni, vagy pedig a mobil telefonon elmenteni és érkezéskor felmutatni. Szükség esetén személyesen is át lehet venni a Rudolf Steiner Házban.

A PROGRAM:

09,30 – 10,00 – VENDÉGEK ÉRKEZÉSE

KÖSZÖNTÉS – Varga-Szemes László
KÖZÖS ÉNEKLÉS Justin Júliával
ALAPKŐ MEDITÁCIÓ – Bozóki Anna, Rostás Eszter, Silye Imre és Varga-Szemes László előadásában
ÜNNEPI ELŐADÁS – Takáts Péter: „Hogy jó legyen amit megalapítunk!”
11,15 – 11,45 – KÁVÉSZÜNET

ZENEI BLOKK – Tallós Álmos, hárfa
PÓDIUM BESZÉLGETÉS Sinka Attila moderálásával az antropozófiai mozgalom múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A beszélgető partnerek: Balogh Gábor, Bozóki Anna, Mesterházi Mária, Molnár József
13,15 – 14,15 – EBÉDSZÜNET

PÓDIUM BESZÉLGETÉS Sinka Attila moderálásával, – Az antropozófus közösségalkotás jövőjéről. A beszélgető partnerek: Ujlaky Éva, Palicz Ildikó, Körösi Ákos, Silye Imre
Kótai Zita – Gondolatok az Alapkő meditációról
KÖZÖS ÉNEKLÉS Justin Júliával
16,00 – 17,00 – KÁVÉSZÜNET

Az alapkő társulás euritmia előadása

18,30 – A RENDEZVÉNY VÉGE

dátum

2023 dec 30
Expired!

időpont

10:00 - 19:00