A mi méheink

A MÉHEK ÉS A KÖRNYEZET KAPCSOLATA – A MÉHEK TAVASZI ÉLETE

Előadás és beszélgetés a méhek és a környezetünk kapcsolatáról, a méhek és az ökoszisztéma összefüggéseiről, a városi méhészet gyakorlatának lehetőségeiről. Mit tehetünk a méhekért a városban? Interaktív beszélgetés keretében együtt vizsgáljuk meg, mi történik a kaptárban ma. Beszélgetünk a fiasítás robbanásszerű beindulásáról (a természeti adottságok függvényében), a család megújulásáról, a tavaszi gyűjtésről-hordásról, előretekintünk a rajzásra is és ismerkedünk az ébredező méhkaptár csodálatos, eseménydús tavaszi életével.
Vendég előadó | Mák Csaba Budapest közelében élő méhész, a városi méhészet képviselője, aki a méhek ökoszisztémában betöltött szerepére kiemelten nagy rálátással bír. Ismeri a méhekre leselkedő veszélyeket és annak összefüggéseit hétköznapi életünkkel.
Házigazdák | Alfons Wirth természetes méhész és Radics Helga pedagógus és oktatásszervező, az Iskolaméhészet kezdeményezés tagjai

Jegy | 500 Ft, Hegyvidék Kártyával kedvezményes jegy 300 Ft.
Jegyek kaphatók a barabasvilla.hu oldalon és a MOMkult jegypénztárában. Kedvezményes jegy kizárólag személyesen váltható.

jegy>>>

dátum

2020 márc 16
Expired!

időpont

18:00 - 18:00

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük