Az egyes ember és az emberiség lelki, szellemi fejlődése

Utolsó lehetőségként október 28-án lehet még  kapcsolódni Az egyes ember és az emberiség lelki, szellemi fejlődése II. szemináriumhoz. Az első alkalom nyitott. Jelentkezés erre is szükséges. A bevezető előadást Gyuricza László tartja.
Az egyes ember és az emberiség lelki, szellemi fejlődése II.
2023 szeptember-december 5 alkalom Színek segítségével történő tapasztaló átélés Ujváry Éva vezetésével
Előadások: Dr Kiss Eszter, dr Kiss Zsuzsanna, Gyuricza László Hogyan oldódott el az emberiség az isteni világtól, és jutott el a mai kor tudatosság szintjéig, ahol önálló individuumként áll a földön, és krízisei közepette keresi a visszakapcsolódást immár tudatos lényként az isteni világhoz. Jelen világhelyzetben alapvető fontosságú ezekkel a kérdésekkel foglalkozni, ami nemcsak személyes életünknek adhat perspektívát, hanem fontos a gyermekeink és a jövő szempontjából is. Pedagógusoknak, gyógyítóknak, segítő foglalkozásúaknak, és szülőknek pedig elengedhetetlen, hiszen a gyermek a jövő záloga. Őket értő figyelemmel kisérő és saját életükben példát adóan álló felnőttekre van szükségük.
A műhelymunka során az egyes szín lényéhez, minőségéhez bensőségesen kapcsolódva, közvetlen tapasztaláshoz jutunk az egyes kultúr-korszakok tudatszintjének, és a gyermekfejlődés tudatszintjeinek, a gyermeki lélek megéléséhez. A szín gyakorlatok segítenek a résztvevőknek, hogy a “felismerő érzés”-t, ami a szívgondolkodásból forrásozik felkeltsék és megtapasztalják magukban. A kultúr-korszakokhoz kapcsolódó festésgyakorlatok Liane Collot d’Herbois színtanán és kutatási eredményein alapulnak. Össze tudta kapcsolni az egyes korszakokra jellemző tudatosságminőségeket azzal, ahogyan fokozatosan képessé vált az emberiség egyre több szín érzékelésére. A gyakorlatok könyvből nem elsajátíthatóak. Erős hatásuk, az intenzív belső önátalakító munka miatt fontos képzett Collot terapeuta értő vezetése.
Időpontok és téma: Szeptember 9 Sárga , Mihály missziója – a mai ember feladata Október 28 Türkizkék , Bizánc- Formaerők -Életerők – Egyensúly November 18 Kobaltkék, Ön-tudat érzés, testbeérkezés- kamaszkor December 16 Indigó A tudati lélek kora, krízisei, kiút A csoporttal megbeszélt időpontban: Lila A jövő tudatosságminősége, Imagináció Szívgondolkodás
Azok számára, akik most kapcsolódnak a kurzushoz lehetőség lesz folytatásra 2024 januárjától júniusáig, amikor az Ó-indiai korszaktól a görög korig, a magentától a zöldig járjuk be utunkat a gyermekfejlődés szakaszaihoz kapcsolódva, a kisgyermekkortól 12 éves korig: Miként tudnak a felnőttek értő olvasói lenni a gyermek léleknek, hogy a gyermekek megkapják azt a szükséges támogatást a felnőttektől, hogy képesek legyenek megvalósítani földi feladataikat a jövő érdekében.
Helyszín: Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 21. Szombatonként 10-16 óráig dolgozunk. Információ, jelentkezés: Tel: 36 20 5757049, e-mail: eva.ujvary29@gmail.com
Kép:Liane Collot d’Herbois

dátum

2023 okt 28
Expired!

időpont

10:00 - 18:00

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük