Grekofski Nathalie : Az Építészet mint művészeti tevékenység

Mint Makovecz Imre egykori munkatársa, és hozzá hasonlóan az antropozófiával áthatott gondolkodással rendelkező építész, fontosnak tartok egy közös műhelymunkát, amiben mélyebben meg lehet ismerni az Építészet egyetemes alapelemeit, és megtapasztalni a valódi forrásait.
Olyan belső, és külső tájakra hívom Önöket, ahol egymásba épülő elemek találhatóak, amelyeknek folyamatossága, irányultsága, és szellemisége van. Azoknak ajánlom, akik ÚJ utakat keresnek az Építészetben, nyitottak, és mélyebben szeretnék megtapasztalni a körülöttük lévő természeti világ, és saját belső világuk összefüggéseit.
A résztvevőnek szüksége lesz egy A/3- as rajzfüzetre, puha grafitra, színes ceruzákra, és főleg bátorságra.
Helyszín: Budapest II. kerület 
Hozzájárulás: 4 500 Ft
5 alkalmi bérlet 21 000 Ft 22 500 Ft helyett
A létszám korlátozottságára való tekintettel (kiscsoport) regisztráció feltétlenül szükséges. e-mail: nathaliegrekofski@gmail.com
tel: 06/30 470 11 49
Bármilyen kérdése van, érdeklődjön a megadott telefonszámon!
Grekofski Nathalie építész, festőművész, kutató 30 éve foglalkozik építészettel, és szellemtudománnyal. Makovecz Imrével dolgozott tizenöt éven át 2011-ig. Szabad idejében részt vett a Makovecz Imre, Kampis Miklós, és Kálmán István által létrehozott Szabad Oktatási Fórum továbbképzésen-, a Szabad Gondolatok Házában hirdetett előadásokon, eseményeken. Ikonokat fest hagyományos technikával. Négy évig a NAPÚT művészeti akadémián festett, olajfestményeket készít. Több csoportban aktívan dolgozik most is Előadásokat tart franciául, és magyarul egyaránt az organikus építészetről- és lehetséges jövőjéről, illetve Makovecz Imre munkásságáról, szellemiségéről Magyarországon, és külföldön is. Festészeti, és építészeti kurzusokat tart.
2023. dátumok:
7. december 06
8. december 20

dátum

2023 nov 22
Expired!

időpont

18:00 - 20:00