Antropozófus ápolás és otthon végezhető ápolási eljárások

A tudatos médiahasználatról szóló előadások után, most egy nagyon gyakorlatias alkalomra szeretnénk invitálni Benneteket.
A Nyílt Antro Est előadássorozat következő alkalmával az antropozófus gyógyászat szellemiségében tevékenykedő ápolók látogatnak el hozzánk:
2023. november 22-én, szerdán 18 órai kezdettel
ANTROPOZÓFUS ÁPOLÁS ÉS OTTHON VÉGEZHETŐ ÁPOLÁSI ELJÁRÁSOK témakörben.
Fókuszban a meghűléses és légúti megbetegedések.
Az előadás, workshop előtt, 17 órától 18 óráig lehetőség nyílik újra könyv vásárlásra, a Magyar Antropozófiai Társaság munkatársának köszönhetően.
Ezen alkalommal kisebb csoportokban ki is próbálhattok és megtapasztalhattok különféle külső kezeléseket, ezért jelen esemény díja 3500 Ft.
Fontos, hogy vegyétek komolyan a regisztrációt, mert a helyek száma korlátozott. Köszönjük szépen ebben az együttmûködéseteket 😊!
Az alábbi linken keresztül tudtok jelentkezni:
Fogadjátok saját – Zsófi – élményem pár mondatban, mint hívószó:
A relaxáló gyömbéres lábfürdő után olyan felmelegedett lábakkal tudtam végigaludni az éjszakát, mely élmény közel 2 év távlatából is élénken él bennem, hiszen inkább a jégcsaphoz közelítenek a végtagjaim hőmérsékletei.
A gyömbéres mellkas borogatás pedig a lányomat az antibiotikumtól óvta meg. Olyan azonnali enyhülést és tisztulást eredményezett nála, hogy másnap ő kérte a pakolást (pedig erősen ellenáll minden alternatív gyógymódnak).
Mellékelve küldjük az előadók leírását.
Várunk Titeket Szeretettel!
Üdvözlettel,
A szervezők

dátum

2023 nov 22
Expired!

időpont

18:00 - 18:00